• +36 30 9 465 592

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • 1
  • 2

Háztartásigépjavítás Pécsen és környékén rövid határidővel, novembertől áprilisig a helyszínen hétvégén is:
Mobil: +36 30 9 465 592 (már 1994 óta) - hibabejelentés, tanácsadás (országosan is) minden nap 7-20 óráig
Vezetékes telefon: +36 72 410 492 (UPC hálózatából ingyen hívható) - hibabejelentés minden nap 7-20 óráig
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: 7636, Pécs, Alsó u.33. (TÉRKÉP) - háztartási készüléket javításra, vagy ingyenes bevizsgálásra az év minden napján 7-20 óráig leadhatod
Nyitva tartás: az év minden napján 7-20 óráig.

Háztartási elektromos gépek javítása, felújítása, karbantartása, beüzemelése Pécsen és környékén rövid határidővel akár hétvégén is. A hétvégi, ünnepnapi helyszíni háztartásigép javítás bizonytalan ideig szünetel. Hétvégeken és ünnepnapokon a sűrgősségi helyszíni háztartási hűtőgép- és fagyasztójavítást továbbra is vállalom.
Helyszíni javítással vállalom automata mosógép, szárítógép, mosogatógép, villanytűzhely, javítását.
Háztartási készüléket bevizsgálásra, javításra leadhatod az év minden napján 7-20 óráig a Pécs, Alsó u. 33. alatt található műhelyben. A szervizben leadott készülék bevizsgálását és az árajánlat elkészítését általában 12-48 órán belül díjmentesen elvégzem. Az árajánlat ismeretében a megrendelt javítást lehetőleg 24-48 óra alatt elvégzem. Az azonnal nem beszerezhető alkatrész(ek) rendelési ideje 1-3 hét is lehet. A megjavított készülékeknél a beépített alkatrészekre és a javításra 6-12 hónap garanciát vállalok.
Az alábbi háztartási készülékeket hozhatod javításra:
hagyományos mosógép, centrifuga, mikrohullámú sütő, porszívó, takarítógép, vasaló, hajszárító, kenyérsütő, kenyérpirító, robotgép, kézi mixer, elektromos hősugárzó, olajradiátor, ventilátor, háztartási ételhulladék őrlő, pára elszívó. Ételhulladék örlő és pára elszívót beszerelését, beépítését jelenleg nem tudom vállalni.
A felsorolt kis háztartási gépek helyszíni javítását nem vállalom (néhány kivételes esettől eltekintve), de ha nem tudod megoldani a szervizbe szállítást, akkor Pécsen egyszeri 1 500 Ft költséggel elhozom, visszaviszem.
A kisebb és olcsóbb háztartási készülékek az egyszerűbb hibá(k)tól eltekintve (tápkábel sérülés, kábel szakadás a készüléken belül, érintkezési hiba kábel rögzítéseknél, hőkioldó, olcsó hőfokszabályzó, villamos, vagy hőbiztosíték, stb.) nem mindig javíthatók gazdaságosan. Ha az elromlott készülék javítási költsége több mint egy új árának a fele, akkor nem szoktam javasolni a javítást.

Háztartásigép javítás Pécsen és környékén rövid határidővel, novembertől áprilisig a helyszínen hétvégén is:
Mobil: +36 30 9 465 592 (már 1994 óta) - hibabejelentés, tanácsadás (országosan is) minden nap 7-20 óráig
Vezetékes telefon: +36 72 410 492 (UPC hálózatából ingyen hívható) - hibabejelentés minden nap 7-20 óráig
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: 7636, Pécs, Alsó u.33. (TÉRKÉP) - háztartásigépet javításra, vagy egy ingyenes bevizsgálásra az év minden napján 7-20 óráig leadhatod
Nyitvatartás: az év minden napján 7-20 óráig.

Ha már rendelkezel felhasználói fiókkal
akkor itt tudsz bejelentkezni,
Ha nincs fiókod
alább készíthetsz egyet
A regisztrációval kedvezményes szolgáltatásokat
vehetsz majd igénybe
Részeltek a hírlevelekben

A regisztrációval egyben a hírlevelemre is feliratkozol
melyet alkalmanként küldök

Rövid üzenet, kérdés (24-48 órán belül válaszolok)

Üzenhetsz, kérdezhetsz, 24 (nyáron 48) órán belül válaszolok.
E-mail címed (hogy tudjak válaszolni):
Az üzenet témája.
Az üzenet tartalma:
Hány éves a tizenegy éves? (egy szám a válasz)

Az oldal sütiket használ! Elfogadod?