Hűtőgépjavítás Pécsen és környékén kedvező áron az év minden napján a helyszínen, akár néhány órán belül is
Mobil: +36 30 9 465 592 (már 1994 óta) - hibabejelentés, tanácsadás (országosan is) munkanapokon: 8-17 óráig. Szombat: 10-15 óráig. Vasárnap, ünnepnap: 10-12 óráig.
Vezetékes telefon: +36 72 410 492 munkanapokon: 8-17 óráig.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: 7636, Pécs, Alsó u.33. (TÉRKÉP) - Előzetes egyeztetés után a szervizbe szállított hűtőkészüléket azonnal bevizsgálom, a javítás megvárható. A bevizsgálás díja 4 000 Ft, javítás esetén nem kerül felszámolásra.

Pécsen és 25 km-es körzetében vállalom háztartási és kisebb kereskedelmi hűtőszekrények, fagyasztók, italhűtők, vitrinek, borhűtők, konyhai hűtő egységek, saláta hűtők, stb. javítását, felújítását, rendszeres, vagy eseti karbantartását, átalakítását.
A lakossági háztartási hűtők minden típusát a helyszínen garanciával, a lehetőségek szerint azonnal megjavítom. Esetenként a bejelentéstől számítva néhány órán belül is tudom vállalni a javítást. Hétvégeken és ünnepnapokon is számíthatsz rám. Pécstől maximum 25 km-ig vállalom a hűtőgépek javítását, mert nagyobb távolságra a kiszállás költsége aránytalanul magassá válik a javítási költségekhez képest.

 

1992-től a pécsi Villgép megszűnése után a szüleim az üzletrészük segítségével hűtőgépjavító vállalkozásba kezdtek. Eleinte (1992-1997) a bicsérdi telephelyen Pécs és környékén, valamint Szentlőrinc és környékén végezték a hűtőgépek javítását. 1998-ban Pécsre került a központ, ahol immár családi vállalkozásként működtünk tovább. Még abban az évben a szüleim éltek a lehetőséggel és elköltöztek Budapestre, és a pesti kerületekben folytatták a hűtőgépszerelést. Én 1994-tól a mai napig javítok bármilyen háztartási hűtő- és fagyasztókészüléket.
A jelenlegi független (nincs főnök, nincs alkalmazott) munkavégzésemnek köszönhetően akár hétvégén és ünnepnapokon is számíthatsz rám. Egy hűtő, fagyasztó nem tudja, hogy milyen nap van, az akkor romlik el, amikor kedve tartja.
A gyors, akár néhány órán belüli (de volt már 5 perc alatti is, mert épp a szomszéd utcában voltam) kiszállással, a lehetőségekhez képest azonnali helyszíni javítással minimálisra csökkenthető a készülék meghibásodásából származó egyéb veszteség.
A munkaidő után, vagy akár hétvégére (minden nap este 8 óráig) kérhető javítás sok esetben nagy segítség, amikor a munkahely, vagy más elfoglaltság miatt napközben nincs rá idő. Én nem akkor szoktam dolgozni, amikor a kedvem úgy tartja, hanem amikor van rá lehetőség.
A hűtőkészülékeket a legtöbb esetben a helyszínen megjavítom, a hibabejelentéskor megadott információk (típus, hibajelenség részletes leírása, a készülék kora, stb.) alapján rendszerint azonnal.
A felhasznált alkatrészek minden esetben újak és azokra minimum 12 hónap írásos garancia jár. Felújított, bontott alkatrészekkel ritkán, és csak előzetes megbeszélés után javítom meg a készüléket. A felújított, vagy bontott alkatrészekre 3-12 hónap garanciát tudok vállalni.
Az elvégzett javításra is minimum 12 hónap a garancia, de egyes munkafolyamatoknál és/vagy alkatrészekre akár 24 vagy 36 hónap garancia is vállalható.
A hibamegállapításra is garanciát vállalok, vagyis azt javítom meg, ami a készülék tényleges hibája.
Az árajánlatot mindig a hibabehatárolás végeztével, de mindenképp a javítás megkezdése előtt adok, mely a javítás végével sem változik. A javítás időtartama sem befolyásolja javítás költségét. A 20 perc alatt elvégzett  javítás az is annyiba kerül, mint az ugyanolyan jellegű (előre nem látható okból) 5 óráig tartó. A leghosszabb várható javítási idők a dugulásos, illetve a kompresszor cserés szerelések alkalmával fordulnak elő, melyek ideje 1-3 óra. Ennél hosszabb idejű javítást a helyszínen nem szoktam vállalni, ilyenkor a készüléket elszállítom, és szakműhelyben végzem el a javítást.
Szakműhelyben történő javításkor az el-és visszaszállítás ingyenes, igény esetén a általában cserekészüléket is tudok biztosítani szintén díjmentesen. Ha a helyszínen nem tudsz segíteni a készülék mozgatásában, kérlek jelezd előre, mert akkor gondoskodnom kell a megfelelő segítségről is.

A hűtőszekrényeket nem csak javítani lehet, hanem bizonyos feltételek mellett át is lehet alakítani egy modernebb és praktikusabb készülékké. Az évek alatt több száz régebbi, de jó állapotú készüléket alakítottunk át gazdaságosan (20-25 ezer forint körüli áron) olyan formában, hogy a hasznos belső tér megnövekedett, a fogyasztás és a meghibásodás lehetősége jelentősen lecsökkent. De vállalok más jellegű átalakítást is: hagyományos hűtőkből borhűtő, esetleg sajt érlelő hűtő, vagy (bizonyos kompromisszumokkal ugyan) akár fagyasztóból (láda) italhűtő.

Ha ezt végigolvastad, jutalmul egy "okosságot" is megosztok:
Egy modern háztartási hűtőből, fagyasztóból soha! nem szökhet meg a gáz üzemszerűn. Csak mert korosabb a hűtőszekrényed, esetleg mert gyengén hűt és valaki azt mondta, hogy CSAK gázt kell rátölteni, kicserélni az sajnos hülyeséget állít. Egy háztartási hűtőrendszernek hermetikusnak, azaz teljesen gáz-tömörnek kell lennie. Ha kevés "lett" egy hűtőben a gáz, akkor annak oka van. Elsőnek az okot kell megszüntetni (ha lehet), és csak utána szabad feltölteni. Minden más esetben csak pénzkidobásról beszélhetünk. Épp ezért töltőszeleppel csak a problémás (további vizsgálatot, javítást igénylő) készülékeket szerelem, minden más esetben véglegesen leforrasztom a töltő csövet, hogy még a szelep esetleges hibájából adódó szivárgást is kizárjam.

Hűtőgép javítás Pécsen és környékén az év minden napján a helyszínen garanciával, akár néhány órán belül is már 1994 óta
Mobil: +36 30 9 465 592 (már 1994 óta) - hibabejelentés, tanácsadás (országosan is) munkanapokon: 8-17 óráig. Szombat: 10-15 óráig. Vasárnap, ünnepnap: 10-12 óráig.
Vezetékes telefon: +36 72 410 492 munkanapokon: 8-17 óráig.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: 7636, Pécs, Alsó u.33. (TÉRKÉP) - Előzetes egyeztetés után a szervizbe szállított hűtőkészüléket azonnal bevizsgálom, a javítás megvárható. A bevizsgálás díja 4 000 Ft, javítás esetén nem kerül felszámolásra.

Joomla SEF URLs by Artio

Az oldal sütiket használ! Elfogadod?