• Mobil:+36 30 9 465 592

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • 1
  • 2

Weboldal készítést bizonytalan ideig nem tudok vállalni.

Egyszerű, felhasználóbarát, könnyen kezelhető, modern, több eszközön (asztali pc, notebook, netbook, tablet, okos telefon) is megfelelő módon megjelenő weboldal készítése vállalkozások, cégek, egyesületek, szervezetek, magánszemélyek számára Pécsen és környékén és bárhol az országban. Webhelyek kialakítása teljes körű ügyintézéssel is. Tárhely biztosítása, domén név regisztráció, honlap tervezése, készítése, igény szerinti frissítése és karbantartása, fejlesztése, bővítése. Meglévő honlap karbantartása, frissítése, átalakítása, fejlesztése, bővítése, modernizálása. Webáruház kialakítása, fejlesztése, beüzemelése, folyamatos üzemeltetése, felügyelete, karbantartása, bővítése, modernizálása.

Az elkészülő weboldalak jellemzője, hogy annak kialakítása és átadása után azt saját magad is tudod szerkeszteni, bővíteni, frissíteni, átalakítani, megváltoztatni kinézetét, lecserélni tartalmi elemeit. A honlap kezeléséhez, szerkesztéséhez szükséges ismereteket egy részletes, személyre szabott használati utasításban találhatod meg, melyet minden weboldalhoz ingyen mellékelek. A komplexebb, összetettebb weboldalak, webáruházak kezelését bemutató személyre szabott videó 50 000 Ft feletti webhely elkészítésekor ingyenes.

A honlapok egy népszerű ingyenes tartalomkezelő rendszerre (CMS) épülnek, a Joomla!-ra. Ennek felhasználásával gyakorlatilag bármilyen szerkezetű és bonyolultságú webhely elkészíthető. A rendkívül rugalmas és tetszés szerint alakítható alap rendszer segítségével gyorsan és kedvező áron lehet elkészíteni a honlapot. Szerte a világon több  tízezren vesznek részt a fejlesztésében, és több százezerre tehető a felhasználók száma. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a biztonsági problémák minimálisak, tehát egy átlagos webáruház alapjának is megfelelő a rendszer. A több ezer ingyenes és további több száz fizetős profi kiegészítő bővítmény segítségével bármilyen feladatot el tud látni, változatos megjelenésével és funkcióival pedig megfelel a kor elvárásainak.

A-STUDIO KézműWEB Pécs - honlap, weboldal, weblap, webáruház készítés rövid határidővel
Mobil: +36 30 9 465 592
Vezetékes telefon: +36 72 410 492 (UPC hálózatából ingyen hívható)
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: 7636, Pécs, Alsó u.33. (TÉRKÉP)
Nyitva tartás: év minden napján 7-20 óráig

Ha már rendelkezel felhasználói fiókkal
akkor itt tudsz bejelentkezni,
Ha nincs fiókod
alább készíthetsz egyet
A regisztrációval kedvezményes szolgáltatásokat
vehetsz majd igénybe
Részeltek a hírlevelekben

A regisztrációval egyben a hírlevelemre is feliratkozol
melyet alkalmanként küldök

Rövid üzenet, kérdés (24-48 órán belül válaszolok)

Üzenhetsz, kérdezhetsz, 24 (nyáron 48) órán belül válaszolok.
E-mail címed (hogy tudjak válaszolni):
Az üzenet témája.
Az üzenet tartalma:
Hány éves a tizenegy éves? (egy szám a válasz)

Az oldal sütiket használ! Elfogadod?